Administratie uitbesteden

Onze service - uw gemak

Wilt u uw administratie uitbesteden? Match zorgt voor een goed georganiseerde en overzichtelijke financiële administratie. Hierdoor kiest u voor tijdsbesparing en kunt u zich beter focussen op uw kernkwaliteiten.

Een goed georganiseerd en overzichtelijke administratie via Match houdt in dat het boekhoudsysteem naar uw bedrijf wordt ingevuld. Wij ontzorgen uw volledig betreft inboeken kas, bank, in- & verkoopboek. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de facturen op te stellen en te versturen (digitaal). Ook verzorgen wij uw BTW-aangifte. Voor het einde van een BTW-termijn laten wij uw voorlopige cijfers zien zodat u alsnog kunt beslissen over een eventuele investering. Kortom, u stuurt aan op cijfers. Hierdoor kunt u de juiste koers varen en waar noodzakelijk is, tijdig bijsturen.

Wij zullen uw administratie uitvoeren vanuit ons beconnummer, toegekend door de belastingdienst. 

 

Jaarrekening opstellen

Krijg inzicht in uw geldstromen

Boekhouden draait om het bijhouden van financiële voorraden en geldstromen. Aan het begin van het volgende jaar wordt de financiële controle uitgevoerd om vervolgens een jaarrekening op te stellen. Dit is nodig voor de verantwoording van uw zzp-schap of eenmanszaak.

De jaarrekening zoals ik deze opstel kent een 2-tal belangrijke boekhoudinstrumenten, namelijk de balans en het resultaat. De balans bestaat uit het verschil tussen activa en passiva. Het resultaat bestaat uit winst- & verlies. Deze toont het omzet minus de (indirecte)kosten.

Ook geef ik u inzicht in de financiële gezondheid van uw bedrijf. Dit door middel van kengetallen. Hierdoor kunt u de juiste koers varen en waar nodig is, tijdig bijsturen!

wilt u hierover meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met mij. Ik sta uw graag te woord. 

 

Onze administratie kent 4 kenmerken

Verzamelen van gegevens

Vastleggen van gegevens

Verwerken van gegevens

Verstrekken van informatie

 

Wij dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf

en hierdoor heeft u meer tijd om u te richten op ondernemerschap

Dat werkt !