Administratie uitbesteden

Onze service - uw gemak

Wilt u uw administratie uitbesteden? Match zorgt voor een goed georganiseerde en overzichtelijke financiële administratie. Hierdoor kiest u voor tijdsbesparing en kunt u zich beter focussen op uw kernkwaliteiten.

Een goed georganiseerd en overzichtelijke administratie via Match houdt in dat het boekhoudsysteem naar uw bedrijf wordt ingevuld. Wij ontzorgen uw volledig betreft inboeken kas, bank, in- & verkoopboek. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de facturen op te stellen en te versturen (digitaal). Ook verzorgen wij uw BTW-aangifte. Voor het einde van een BTW-termijn laten wij uw voorlopige cijfers zien zodat u alsnog kunt beslissen over een eventuele investering. Kortom, u stuurt aan op cijfers. Hierdoor kunt u de juiste koers varen en waar noodzakelijk is, tijdig bijsturen.

Wij zullen uw administratie uitvoeren vanuit ons beconnummer, toegekend door de belastingdienst. 

 

 Projectadministratie

Aansturen op cijfers

Wilt u weten welk project (opdracht) winstgevend is? Dat kan doormiddel van projectadministratie en deze stellen wij graag voor u op. Er zal per project een begroting worden opgesteld en naarmate het project vordert zal de realisatie worden bijgewerkt. Deze worden opgesteld op basis van kosten en baten. De kosten bestaan uit personele- en materiële lasten. Ook kunt u de kosten verhogen met uw vaste lasten. Hierbij kunt u denken aan kosten pand (huur of koop) en bijv. energiekosten. Deze kosten kunnen worden geboekt door middel van een vast percentage of naar omvang project.

Door de realisatie overzichtelijk in beeld te brengen kunt u een project tijdig bijsturen. Een must voor ieder (startend)bedrijf.

Wij dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf

en hierdoor heeft u meer tijd om u te richten op ondernemerschap

Dat werkt !